Hankook komt met nieuwe trailerband
(Foto: Hankook)

Hankook komt met nieuwe trailerband

Hankook heeft haar nieuwe trailerband, de Laufenn LF95, geïntroduceerd voor regionaal vervoer. De band is geschikt voor alle seizoenen en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het regionale vrachtverkeer onder verschillende wegomstandigheden. Opmerkelijk aan de LF95 is dat de band een hoog kilometerrendement en een lange levensduur biedt. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

De LF95 onderscheidt zich verder door zijn brede loopvlak en diepe profielgroeven, die zorgen voor verbeterde tractie en waterafvoer op diverse wegen. Door de Stone-ejector Technology voorkomt de band dat voorwerpen vast komen te zitten. Hierdoor vermindert de kans op bandenpech en de levensduur van de band wordt verlengd. Daarnaast biedt de LF95 een hoge brandstofefficiëntie dankzij de lage rolweerstand.

“Met de LF95 spelen we in op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven door hen een band te bieden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die gekenmerkt wordt door een hoge brandstofefficiëntie en een hoge duurzaamheid”, zegt Guy Heywood, Vice President Marketing Strategy Truck and Bus bij Hankook Tire Europe.

De LF95 is een nieuw toevoeging aan het Laufenn-merk. De band is per direct beschikbaar op de Europese markt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.