S&H Tyres

S&H Tyres

S&H Tyres: internationale groothandel in autobanden

Wereldwijde import en export middels containerhandel, maar ook Europese distributie en E-commerce is waar we sterk in zijn. In- en verkoop van de bekende premium merken, maar ook B-merken en Aziatische budget merken. Met uitgebreide internationale marktkennis zijn wij uw handelspartner en leverancier voor autobanden en truckbanden.

S&H Tyres is sinds 2002 actief in de internationale bandenmarkt en heeft in 2016 exclusieve importrechten gekregen voor Maxtrek en Goodride in de Benelux. Daarnaast verkopen wij ons private label V-Netik wereldwijd.

“Business is People”
U zult het ons vaak horen zeggen. “Business is People” is waar wij voor staan:

•Persoonlijke aandacht als basis voor een succesvolle en langdurige relatie;
•Wij streven naar een win-win situatie;
•Het scheppen van onderling vertrouwen voor een prettige samenwerking;
•Doen wat je belooft.

Over S&H Tyres

S&H Tyres is in 2002 opgestart door Siem Klapwijk en Henk van Dijk. Door hun ruime ervaring en uitgebreide internationale netwerk groeide S&H Tyres snel.

Vandaag de dag is S&H Tyres uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere buitenlandse vestigingen en een personeelsbestand dat nog steeds groeiende is. Momenteel werken er ruim 30 medewerkers bij S&H Tyres.

Hoofdkantoor en magazijn gevestigd in Moerdijk
Sinds 2012 zijn het hoofdkantoor en centraal magazijn gevestigd in Moerdijk. Zowel het kantoor als magazijn biedt ruimte voor toekomstige groei. Het magazijn is door moderne opslag met ingebouwde vloeren en lopende banden zeer efficient.
S&H Tyres kan hierdoor snel op iedere gewenste manier leveren; kleine uitlevering via pakketdiensten, verzending per pallet, trucking naar het Europese binnenland of containerverscheping naar een ander werelddeel, alles kan vanuit dit logistieke centrum worden geregeld.

Familiebedrijf met maatschappelijke betrokkenheid
S&H Tyres ziet zichzelf graag als een familiebedrijf, waar loyaliteit aan klanten en leveranciers hoog in het vaandel staat. S&H Tyres is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en realiseert zich dat gezondheid en geluk niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom doneert S&H Tyres ieder jaar een aanzienlijk gedeelte van de behaalde winst aan verschillende goede doelen. Het beschikbaar gestelde bedrag wordt verdeeld onder het personeel en mag worden gedoneerd aan een doel naar keuze.

Adres:

  • Alexander Flemingstraat 9
    3261 MA, Oud-Beijerland
  • +31(0) 88 478 20 00
  • [email protected]