Hankook presteert goed in winterbandentests

Hankook presteert goed in winterbandentests

Twee Hankook winterbanden hebben hoge scores behaald in onafhankelijke bandentests die uitgevoerd zijn door Europese vakbladen en organisaties. Dit laat de bandenmaker weten.
Hoge scores
Het gaat om de winterprofielen i*cept RS 2 en de nieuwe Winter i*cept evo 3. Deze Hankook banden hebben een hoge score gekregen in diverse onafhankelijke bandentests van Europese vakbladen en organisaties. De Winter i*cept evo 3 kreeg in het jaar van haar lancering twee keer de topscore ‘uitstekend’ van het toonaangevende autotijdschrift Auto Bild en het bijbehorende tijdschrift Auto Bild Sportscars. Tegelijkertijd werd de Winter i*cept RS 2 onderscheiden met de topscore ‘Goed’ door de Duitse automobielclub ADAC, samen met zijn Europese testpartners. Verder was het een van slechts twee profielen die een koopaanbeveling kreeg van het Britse autotijdschrift Auto Express.
Onderscheiding
Daarnaast kreeg de i*cept RS 2 nog de onderscheiding ‘Zeer aan te bevelen’, en won het ook de prijs ‘Beste in zijn soort in prijs-kwaliteitverhouding’ van Auto Zeitung.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.