European Tyre Distributors B.V.
https://etd.nl/en

European Tyre Distributors B.V.

European Tyre Distributors B.V. (ETD) is gespecialiseerd in de import van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt.

European Tyre Distributors B.V. (ETD) is een gerespecteerde internationale bandengroothandel, gevestigd in Strijen, Nederland, die snel blijft groeien. Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van banden, velgen en bijbehorende producten voor de Europese markt, met LEAO, EVENT en SECURITY als onze toonaangevende merken. Daarnaast hebben we ons ook gespecialiseerd in de montage van banden en wielen, met als resultaat dat we complete wielen leveren aan diverse gerenommeerde OEM’s in Europa.

Doordat we al meer dan veertig jaar actief zijn op dit gebied, hebben we een hoog deskundigheidsniveau bereikt en hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en (buitenlandse) distributeurs.

In de loop der jaren hebben we goede relaties opgebouwd met onze productiepartners, die wereldwijd een uitstekende reputatie hebben voor het produceren van banden en wielen van hoge kwaliteit. Verder is het assortiment banden en wielen dat wij aanbieden flink gegroeid en bestaat nu uit een grote verscheidenheid aan banden van verschillende merken in onder andere de categorieën TBR, AGR, OTR en PCR maar ook nichemarkten zoals trailerbanden, industriebanden & cross-ply banden. Daarnaast kan ETD ook een breed scala aan gerelateerde producten aanbieden, zoals velgen en binnenbanden.

Via www.etd.nl vindt u uitgebreide technische informatie bij al onze producten. Vraag via [email protected] uw persoonlijke account aan om de actuele voorraad en prijzen te zien en 24/7 via onze webshop te kunnen bestellen.

European Tyre Distributors B.V.
Industriestraat 12 | 3291 CC Strijen
T + 31 (0)78 629 1210
www.etd.nl | E [email protected]