RBI: landelijke dekking en persoonlijke service

RBI: landelijke dekking en persoonlijke service

Sinds 1973 is Reedijk Banden Import (RBI) succesvol actief in de (inter)nationale banden business. Het  indrukwekkende assortiment is één van de pijlers.

Als totaalleverancier biedt RBI zowel A-merken en kwaliteitsmerken, als budgetmerken en een aantal interessante exclusieve merken tegen concurrerende prijzen. Daarnaast heeft RBI een breed assortiment truckbanden in diverse A-merken, kwaliteitsmerken en budgetmerken. Als distribiteur van Maxxis Banden en het budgetmerk Hifly heeft RBI een goede reputatie opgebouwd. Klanten kunnen een hoge servicegraad, up-to-date knowhow van de markt, concurrerende prijzen en aanbiedingen verwachten.

Met 12 vestigingen verspreid door het land, staat RBI dicht bij de klant. Er altijd een filiaal in de buurt. Alle vestigingen bieden de “Stop & Go” faciliteit aan: direct na het bestellen kunnen de banden op de vestigingen worden afgehaald. RBI beschikt over een landelijke dekking met SAMEDAY levering. Alle Nederlandse klanten worden minimaal 1-maal per dag belevert, ongeacht waar in Nederland zij zijn gevestigd. Naast direct bestellen bij één van de vestigingen, kan er ook bij het centrale magazijn besteld worden. De webshop van RBI faciliteert hier volledig in. Vóór 11:00u besteld = vóór 14:00u in huis.

RBI streeft ernaar om op alle 12 vestigingen een zo breed mogelijke voorraad beschikbaar te hebben. Bestelt u na 14:00u of zijn de gezochte banden niet beschikbaar in de lokale vestiging? Dan doet RBI een  beroep op de centrale voorraad van ca. 5.000.000 banden die binnen 1 werkdag afgeleverd kunnen worden.