Hankook ontwikkelt uitwisselbaar autosysteem

Hankook ontwikkelt uitwisselbaar autosysteem

Hankook heeft in samenwerking met Rinspeed het nieuwe project “microSNAP” opgezet. Het gaat om een micro-autosysteem met uitwisselbare onderstellen en carrosserieën dat op de Automobielsalon 2019 in Genève werd gepresenteerd.
Ventus
Hankook voorziet het visionaire autosysteem officieel met Ventus S1 evo banden in de maten 195/40R 17. Het nieuwe micro-autosysteem combineert chassis en carrosserie alleen tijdelijk en maakt zo een flexibeler en duurzamer gebruik mogelijk, dat door de high performance banden van Hankook met uitgebalanceerde milieu-eigenschappen wordt ondersteund.
Carrosserieën
De nieuwe “microSNAP” van Rinspeed is een micro-autosysteem met uitwisselbare onderstellen en carrosserieën. De unit moet zowel goederen als passagiers autonoom en snel naar hun bestemming brengen. Het chassis en de carrosserie zijn op elkaar afgestemd maar kunnen ook makkelijk van elkaar worden gescheiden. De elektrische auto zit vol met technische en visuele snufjes, die door een netwerk van gerenommeerde bedrijven worden aangeboden. (Foto: Hankook)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.