Versluys Verkeerstechniek ontvangt duurzaamheidscertificaat van Profile
Ron Valentijn van Versluys Verkeerstechniek ontvangt het certificaat uit handen van John Loos van Profile Truck (foto: Profile)

Versluys Verkeerstechniek ontvangt duurzaamheidscertificaat van Profile

Profile Truck heeft het ‘Duurzaam op de weg’-certificaat uitgereikt aan Versluys Verkeerstechniek in Bodegraven. Het bandenbeleid van Versluijs heeft geleid tot voertuigen die zuiniger en veiliger zijn op de weg.

Het beleid van Versluijs heeft niet alleen geleid tot verduurzaming, maar ook tot kostenbesparingen, constateert Profile. Het ‘Duurzaam op de weg’-certificaat wordt uitgereikt door bandenspecialist Profile aan bedrijven die dankzij de 100% Uptime propositie van Profile minder brandstof verbruiken en daardoor minder CO2 uitstoten. John Loos, Sales Manager bij Profile Truck, benadrukt: “Aandacht voor bandenmanagement leidt tot besparingen in brandstof en bandenconsumptie bij Versluys Verkeerstechniek. Dit certificaat is een erkenning voor Versluys, dat de afgelopen jaren consistent heeft geïnvesteerd in het verduurzamen van hun vloot.”

Profile reikt deze erkenning uit sinds 2020. Met dit certificaat kunnen logistieke dienstverleners aantonen dat ze voorop lopen in duurzaamheidsbeleid.

In april ontving ook Bruil in Ede het certificaat. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.