Bruil ontvangt duurzaamheidscertificaat van Profile
(foto: Profile)

Bruil ontvangt duurzaamheidscertificaat van Profile

Profile heeft haar ‘Duurzaam op de weg’-certificaat uitgereikt aan Bruil Beton en Mix. Bruil heeft de onderscheiding op het hoofdkantoor in Ede in ontvangst genomen.

‘Hiermee wordt Bruil beloond voor de inspanningen die op het gebied van bandenbeleid zijn doorgevoerd. Dit maakt de voertuigen van Bruil duurzamer in verbruik én veiliger op de weg. Behalve verduurzaming levert het beleid ook een kostenreductie op: de aandacht voor banden zorgt voor brandstofbesparing en minder bandenslijtage,’ aldus een mededeling van Profile.

Het ‘Duurzaam op de weg’-certificaat wordt door Profile uitgereikt aan bedrijven die dankzij de 100 procent uptime propositie van Profile minder brandstof verbruiken en dus minder CO2 uitstoten. “Voldoende aandacht voor bandenmanagement leidt tot een besparing in brandstof en bandenconsumptie bij Bruil. Het certificaat is een beloning voor Bruil, dat de afgelopen jaren voortdurend heeft geïnvesteerd in verduurzaming in de vloot,” legt John Loos, Sales Manager bij Profile Truck, uit.

Profile reikt de erkenning sinds 2020 uit. Vorig jaar won Truckland het certificaat. “Duurzaamheid speelt bij ons een grote rol. Door te investeren in duurzamer beleid, rijden we zuiniger én gaan de banden langer mee. De focus op duurzaamheid is bij ons groot en we zijn blij dat Profile dit erkent door het certificaat aan ons te geven,” vertelt Erik Dijk, directeur betonmortel bij Bruil.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.