Profile Tyrecenter stapt in autoruitherstel

Profile Tyrecenter stapt in autoruitherstel

Autoglaz sterpuntProfile Tyrecenter sluit zich aan bij de Sterpunt, een nieuwe formule van de autoruitherstelketen Autoglaz voor snelle reparaties van sterren in de voorruit.
50 vestigingen
Het Sterpunten netwerk begint in Nederland met 50 vestigingen: 25 Autoglaz vestigingen en 25 Profile Tyrecenter en James vestigingen, eveneens als onderdeel van The Alwaysbemobile Company. De medewerkers van de Profile Tyrecenter en James vestigingen krijgen een speciale scholing om ruitschades conform de eisen van de verzekeraars en Glasgarant te repareren. Voor het repareren van andere autoruitschade en de vervanging van complete ruiten komt een medewerker van een Autoglaz vestiging naar de betreffende locatie, of gaat de auto naar een vestiging van Autoglaz.
Prijzenslag
Autoglaz kondigt aan ruim onder de gebruikelijke tarieven in de markt te gaan werken en wil daarbij een prijzenslag ontketenen.“Andere grote ruitschadeherstellers besteden veel geld om de consument ertoe te bewegen voor hen te kiezen. Dat moet ergens van betaald worden, aldus CEO Patrick Ledegang. “Uiteindelijk draait de consument voor deze kosten op. Wij willen afrekenen met deze traditie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.