Profile Tyrecenter introduceert Tyreguide Truck

Profile Tyrecenter introduceert Tyreguide Truck

Profile Tyrecenter heeft een nieuw naslagwerk voor truckbanden gelanceerd onder de naam Tyreguide Truck. Het 1e exemplaar werd officieel overhandigd aan Peter Sierat, directeur Transport en Logistiek Nederland (rechts op de foto).
Truckbanden
Tyreguide Truck is een uitgebreide gids bedoeld voor wagenparkbeheerders en eigenaren van transportbedrijven. Het naslagwerk bundelt alle informatie over truckbanden. Zo zijn in de Tyreguide Truck alle merken, types en alle toepassingen voor ieder type transport te vinden met bijbehorende bandenlabels. Volgens Profile Tyrecentert is de gids het enige naslagwerk voor banden in de transport- en logistiek- en automotive branche.
Duurzame oplossingen
Het thema van dit naslagwerk is ‘Zonder goede banden staat alles stil’. René van Maasakkers, directeur Profile Tyrecenter Truck Europe: “In de Tyreguide Truck is naast alle informatie over de banden wordt er volop aandacht besteed voor het realiseren van een duurzaam rendement en voor het zorgvuldig bandenonderhoud van wagenparken. Diverse tabellen en berekeningen laten zien onder welke condities banden optimaal functioneren. Daarnaast is er aandacht voor het vernieuwen van banden met bijvoorbeeld Ringtread en andere duurzame oplossingen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.