Profile Tyrecenter partner Gamma Racing Day

Profile Tyrecenter partner Gamma Racing Day

Profile Tyrecenter treedt dit jaar toe als evenementpartner van de Gamma Racing Day, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa.
Megaband
Profile Tyrecenter verspreidt onder haar klanten gratis tickets en is op het evenement aanwezig met het spelelement ‘Raad het gewicht van de Megaband’. Onder het toeziend oog van de ‘Profile bandenpolitie’ mogen bezoekers het gewicht van een reuzenband raden. Degene die het dichtste bij zit, wint een week lang rijden in de heuse Tesla Roadster van Profile Tyrecenter.
Verder kunnen bezoekers die in de voorverkoop een paddockkaart voor zondag 3 augustus aanschaffen, de hele maand juli met die kaart terecht bij de vestigingen van Profile Tyrecenter voor een gratis Zomercheck ter waarde van 30 Euro.
Nationale autosport
“‘Wij zijn met Profile Tyrecenter al geruime tijd aanwezig in de nationale autosport”, aldus Harm Nieboer, Directeur Retail Profile Tyrecenter. “De racesport ligt dicht bij ons merk. We hebben de Gamma Racing Day al langer in het vizier. Ieder jaar groeit de populariteit van deze gratis racedag. Bovendien zorgen de Gamma Bouwmarkten en de overige partners voor een zeer goede lading van het evenement.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.