Euromaster opent webwinkel voor zakelijke klanten

Euromaster opent webwinkel voor zakelijke klanten

EuromasterEuromaster opent een speciale webwinkel voor zakelijke klanten met trucks of personen- en bestelwagens. Het is de eerste zakelijke webwinkel in de Nederlandse bandenmarkt die behalve banden, ook band gerelateerde service op locatie aanbiedt.
Afspraak inplannen
De nieuwe webwinkel speelt in op de groeiende behoefte in de zakelijke markt naar het online verkrijgen van prijsinformatie en het gemak van online bestellen en direct service afspraken inplannen. Zo is er ook de mogelijkheid om band gerelateerde services te bestellen, zoals uitlijnen en balanceren. De koppeling met de agenda van alle Euromaster vestigingen maakt het mogelijk om direct een afspraak in te plannen. Klanten kunnen via de webwinkel zelf een keuze voor de wijze van aflevering van de banden maken, waaronder de montage in een Euromaster vestiging of op elke andere locatie. Betalen kan direct via IDEAL of Creditcard. Euromaster biedt bestaande klanten de mogelijkheid voor betalen op rekening.
Ook prijzen truckbanden inzichtelijk
Met de webwinkel zet Euromaster in op duidelijkheid en transparantie. Klanten krijgen een helder inzicht in de prijzen van personen- en bestelwagenbanden en truckbanden. Met een inlogcode komen zij op een gepersonaliseerde pagina waar de conditiestructuur is doorgevoerd in de netto prijzen van alle banden en band gerelateerde services.
Euromaster viert deze week de opening van de zakelijke webwinkel. De eerste 100 klanten in de zakelijke webwinkel maken kans op een Ipad Mini (10x), Michelin Bibendum lamp (10x) en fabrieksbezoek bij Michelin (10x).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.