Profile Tyrecenter passeert grens 185 vestigingen

Profile Tyrecenter passeert grens 185 vestigingen

Profile Tyrecenter HoutenHet landelijke netwerk van Profile Tyrecenter is per 1 oktober uitgebreid met vestigingen in Houten, Hengelo, Zevenaar en Zaandam. Het aantal vestigingen van Profile Tyrecenter in Nederland komt hiermee op 187.
Verdere groei
Volgens Directeur Franchise van Profile Tyrecenter, Harm Nieboer groeit het Profile Tyrecenter netwerk stevig door: “Ondanks dat de banden- en onderhoudsmarkt fors onder druk staat. De grote naamsbekendheid en onze hoogwaardige service blijven aandacht en nieuwe klanten trekken. Naast de nieuwe vestigingen die in 2013 nog openen, zie ik ook voor 2014 kansen tot verdere groei. Met name in de Randstad is er nog groeipotentie.”
PTC formule
In Houten opende Auto Voskuilen naast haar bestaande locatie dce nieuwe vestiging Profile Tyrecenter Houten. Autobedrijf en erkend Hyundai reparateur Maathuis en Citroen dealer Verbeek starten in respectievelijke Hengelo en Zevenaar met de Profile Tyrecenter formule. Ford dealer Dekker begint in Zaandam met naast de vestiging in Krommenie haar tweede Profile Tyrecenter vestiging.  Alle nieuwe vestigingen zijn per 1 oktober actief. Naast de uitbreiding van het netwerk hebben de vestigingen in Roosendaal en Valkenswaard een doorstart gemaakt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.