Trelleborg lanceert aTtraction App voor iOS en Android

Trelleborg lanceert aTtraction App voor iOS en Android

Trelleborg Attraction appTrelleborg heeft haar “aTtraction” app beschikbaar gemaakt voor alle mobiele apparaten en alle besturingssystemen, inclusief iOS en Android smartphones.
Trelleborg magazine
De app, momenteel beschikbaar in 8 talen, stelt de gebruiker in staat om maar liefst 21 uitgaves van het Trelleborg aTtraction magazine te downloaden en te gebruiken. Dit magazine is bestemd voort landbouw professionals en omvat de nieuwste trends in de agrarische sector en oplossingen van Trelleborg.
Technisch advies
Roberto Angelucci, Digital Marketing Manager bij Trelleborg Wheel Systems: “De nieuwste mobiele tools en toepassingen zijn hard op weg om een cruciale bron van informatie te zijn. De app biedt landbouwprofessionals toegang tot technisch advies, casestudies, technologieën en inzichten van enkele van de meest bekende namen in de agrarische industrie.”
Trelleborg’s aTtraction app wordt voortdurend bijgewerkt, waardoor gebruikers steeds toegang hebben tot de meest recente edities van het tijdschrift. Trelleborg werkt ook verder aan de uitbreiding van het talenaanbod voor deze app.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.