Trelleborg breidt samenwerking met New Holland uit

Trelleborg breidt samenwerking met New Holland uit

 

Trelleborg op SIMA 2013
Trelleborg op SIMA 2013

Trelleborg, leverancier van banden en wielen voor de landbouw en industrie, breidt haar samenwerking met tractorfabrikant New Holland verder uit. Dit maakte men bekend tijdens de SIMA 2013.
Tijdens de internationale landbouwbeurs in Parijs toonde New Holland voor de eerste keer de nieuwe  T9 4WD tractor, voorzien van 2,3 m grote Trelleborg wielen IF 750/75R46 TM1000 High Power. Deze wielen zijn ontworpen volgens de  Blue Tire technologie, om zo tegemoet te komen aan de eisen van de nieuwe generatie ultra zware tractoren, aldus Trelleborg: “Dankzij de montage van de TM1000 High Power is het wiel in staat tot hogere efficiëntie en om slippen van de band op de velg te voorkomen.”
De strategische vennootschap met New Holland moet de landbouwprofessionals helpen om te komen tot de perfecte combinatie tussen de beste wieloplossing en de allernieuwste ontwikkelingen in de tractortechnologie, zegt Paolo Pompei, Business Unit President Agricultural & Forestry Tires, Trelleborg Wheel Systems. “Samen hebben we ons geëngageerd om bij te dragen tot duurzame landbouw in de toekomst.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.