Profile Tyrecenter Heuver verruimt openingstijden

Profile Tyrecenter Heuver verruimt openingstijden

Profile Tyrecenter Heuver verruimt haar openingstijden van ‘7-to-7’. Hierdoor kan de klant op werkdagen 12 uur onafgebroken terecht. Inmiddels is er in de vestiging in Apeldoorn een pilot gestart.
Werktijden
Deze verruiming komt voort uit de doelstelling van het bedrijf om de meest klantvriendelijke bandenspecialist en onderhoudspartner te zijn. Klanten kunnen nu hun auto voor én na hun eigen werktijd brengen en halen. Heuver speelt hiermee in op de trend van langere openingstijden, waaraan klanten al gewend zijn geraakt bij bijvoorbeeld supermarkten. “We starten met een pilot, maar twijfelen niet aan het succes”, aldus directeur Bertus Heuver. “Op die manier kan zowel de organisatie als de klant wennen aan de nieuwe situatie. De eerste ervaringen zijn goed. Klanten vertellen dat zij, door de openstelling van 7.00 tot 19.00 uur, minder problemen op hun werk hebben.”
13 vestigingen
Heuver zegt de lat voor haar 13 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland hoog te leggen: “Dat onderstrepen we met een uitgebreide webshop en een duidelijke afsprakenmodule op de website. We maken het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk. Wij zijn dienstverlener, dus moet onze werkwijze daar optimaal op afgestemd zijn.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.