Kwik-fit.nl populairst bij oriënteren op zomerbanden

Kwik-fit.nl populairst bij oriënteren op zomerbanden

Kwik-Fit.nl is het populairst bij mensen die zich online oriënteren op zomerbanden Dit blijkt uit een Web Performance Scan van marktonderzoeksbureau WUA!, dat de deelnemers vroeg zich thuis online vrij te oriënteren op zomerbanden.
Meeste bij Kwik-Fit
73% van de respondenten kwam bij Kwik-Fit.nl terecht, 68% bij ProfileTyrecenter.nl en 65% bij Autobandenmarkt.nl. Kwik-Fit.nl heeft ook het hoogste conversiepercentage (37%), gevolgd door de website van Profile Tyrecenter (31%) en van Autobandenmarkt (22%).
Via Google
Autobandenmarkt.nl werd door 29% van de respondenten als eerste gevonden, ProfileTyrecentre.nl door 21% en Kwik-Fit.nl door 20%. Verder werden alle websites die zomerbanden verkopen, vooral gevonden via Google. Alleen Kwik-Fit.nl, ProfileTyrecenter.nl en Euromaster.nl werden regelmatig direct ingetypt.
De respondenten bestonden voor de helft uit vrouwen en mannen en waren in het bezit van een auto. Zij hadden de opdracht om zich online te oriënteren op zomerbanden en waren daarbij vrij om hun eigen zoekmethode en voorkeuren te bepalen. Elke respondent beoordeelde 5 websites, het onderzoek is gebaseerd op 1.000 beoordelingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.