Veel Aeolus nieuws Heuver op Reifen Essen 2014

Veel Aeolus nieuws Heuver op Reifen Essen 2014

Heuver Bandengroothandel brengt op Reifen Essen 2014 veel nieuws uit zijn sectoren truck & trailer, EM en landbouw.
Trailerband en kraanband
Op de stand (Hal 2, nummer 2E48) staan de nieuwste ontwikkelingen van Aeolus, waarvan–sommige pas later leverbaar zijn. Deze staan-gebroederlijk naast het nieuws van Maxfield, LingLong en Athlete Wheels.
Van Aeolus toont Heuver de nieuwe ATR33 trailerband, die we als preview op Reifen te zien is. Deze is naar verwachting eind dit jaar leverbaar. De band heeft 4-laags gordeltechniek en een nieuw profiel volgens Europese standaard. Hij staat naast de verbeterde Aeolus ATL67 megatrailerband, de nieuwe Aeolus AR28 kraanband en Aeolus ASW80 winterband voor de stuuras.
Nieuwe martkbenadering
Ook lanceert Heuver tijdens de vakbeurs zijn nieuwe geografische marktbenadering en de voordelen die dit klanten oplevert. “Producten stonden in onze marktbenadering op gelijke hoogte met onze klanten”, aldus Bertus Heuver. “Vanaf 2014 staan onze klanten echt bovenaan. We kiezen voor geografische marktbenadering in plaats van op product. Dat start ermee dat de klant zijn vraag in zijn voorkeurstaal kan stellen. Door uitbreiding van ons team hebben we veel multi-talige specialisten in dienst. Dat is dé manier om onze ‘service-zonder-beperkingen’”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.