Profile Heuver ziet omzet stijgen

Profile Heuver ziet omzet stijgen

Bertus HeuverProfile Heuver noteerde voor zijn 13 filialen in 2016 een sterk gegroeide omzet. Dit laat het bedrijf weten.

Efficiencyslag
Het betere resultaat was het gevolg van een eerder ingezette efficiencyslag. Heuver keek vooral naar verbetering van processen voor een verdere focus op klanten en efficiency. “Dat heeft zijn vruchten afgeworpen”, aldus directeur Bertus Heuver. “De markt voor bandenspeciaalbedrijven was de laatste jaren op z’n zachtst gezegd taai. We hadden veel uitdagingen, zoals de omschakeling naar extra focus op auto-onderhoud.” Daarom heeft Heuver de processen in de filialen aan een onderzoek onderworpen. Dit zorgde voor een efficiencyslag en substantiële kostenbesparing, en tegelijkertijd leverde het omzetgroei op.

Huisstijl
In 2017 zet Heuver de ingezette lijn van investeren in extra kwaliteit en personeel onverminderd voort, aldus Heuver: “Daarnaast pakken we in 2017 onze huisstijl aan. Om klanten nog beter te kunnen helpen, gaan we de buitendienstteams voor de landbouw- en truckafdeling versterken. Wij willen de beste zijn en het meest klantgerichte Profile-bedrijf.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.