Heuver breidt landenteams uit

Heuver breidt landenteams uit

Profile Tyrecenter HeuverHeuver Bandengroothandel intensiveert zijn geografische marktbenadering met speciale landenteams en vaste contactpersonen. Hiermee staat de klant en niet langer het product centraal, zo laat de bandenleverancier weten.
Taal van de klant
Vaste aanspreekpunten per gebied in de binnen- en buitendienst die – letterlijk – de taal van de klant spreken, vormen de spil. De ingestelde landenteams dekken inmiddels het gehele vaste Europese werkgebied van Heuver af.
“Vanaf nu regelen onze klanten al hun zaken met hun vaste binnen- en buitendienstmedewerkers binnen Heuver`, aldus Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Nadat we deze stap voor Duitsland, Polen en Groot-Brittannië reeds hadden genomen, zijn we nu met extra professionals klaar voor de volgende fases.”
Nieuwe medewerkers
Het Franstalige binnendienstteam is uitgebreid met Julie Turreff (33) als sales representative voor de groothandel. Danail Rosnev  (39) startte als accountmanager voor de landen die grenzen aan Heuver’s vaste Europese werkgebied. Het Poolse team heeft Krzysztof Za?uski als buitendienstman in Polen en Aleksandra Wojtysiak (29)  in de binnendienst. Harriet Wang (36) versterkt sinds kort als inkoper de gelederen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.