Profile Tyrecenter organiseert bandenchecks op Vader Doe Dag

Profile Tyrecenter organiseert bandenchecks op Vader Doe Dag

Profile Tyrecenter organiseert op zaterdag 7 juni gratis bandenchecks op de parkeerterreinen van alle Gamma vestigingen. Op deze dag staan deze in het teken van Vader-Doe-Dag, een speciale actiedag voor de man en voor de vader in het bijzonder.
Bandenbewustzijn
Aanleiding voor het gezamenlijke initiatief van Gamma en Profile Tyrecenter is onder andere recent onderzoek van Vaco. Hieruit bleek dat maar liefst 42% van de auto’s schade heeft aan 1 of meer zomerbanden of bijvoorbeeld met onjuiste spanning in de banden rijdt. Volgens Harm Nieboer, directeur retail van Profile Tyrecenter, heeft de consument erg weinig aandacht voor de banden van de auto. “Tijdens de landelijke actiedag bij de Gamma vestigingen hopen we mensen bewust te maken van bandenproblemen en waar mogelijk ook direct problemen te verhelpen.”
Controle
Tijdens de bandencheck wordt de bandenspanning, het draagvermogen en het profiel van de banden gecontroleerd. Ook wordt er gekeken naar ouderdomsverschijnselen en uitdroging van de banden. Na de controle worden de banden waar nodig direct op spanning gebracht. Consumenten die tijdens de Vader-Doe-Dag 50 euro of meer besteden, krijgen bovendien een waardebon voor een complete zomercheck van de auto.
De gratis bandenchecks vinden plaats van 9.00 tot 18.00 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.