KwikFit opent tweede vestiging in Hoofddorp
(Foto: KwikFit)

KwikFit opent tweede vestiging in Hoofddorp

KwikFit opent een tweede vestiging op bedrijvenpark De President in Hoofddorp. Volgens de werkplaatsketen onderscheidt het nieuwe filiaal zich omdat ‘het beschikt over geavanceerde apparatuur’. Woordvoerder Tim Boerkamp legt uit: “We hebben er onder meer de nieuwste uitlijnapparatuur van Hunter, een bandenmontagestraat en de nieuwste autodiagnoseapparatuur van Hella (Megamax X) en Jiveline (J-Rex)”.

De eerste vestiging van KwikFit in Hoofddorp was volgens het bedrijf niet groot genoeg ‘waardoor verdere uitbreiding wenselijk was om alle klanten goed te bedienen’. KwikFit stelt dat het nieuwe filiaal ‘een van de modernste garages van Nederland’ wordt.

‘De beste service’

KwikFit wil met de nieuwe vestiging de regioklant en de elektrische rijder beter bedienen. “Onze vakmensen zijn opgeleid door KwikFit en worden voortdurend getraind om hun kennis actueel te houden. Daarom kunnen we ook elektrische auto’s de beste service bieden”, zegt filiaalmanager Edwin van der Velde.

De nieuwe vestiging is ook interessant voor de Nio-rijders, zo benadrukt KwikFit. De vestiging richt zicht met name op het bieden van service voor de elektrische auto’s van het Chinese merk. Vorig jaar werd het merk onderhoudspartner van Nio.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.