KwikFit servicepartner van Spijkstaal voor EV’s
(Foto: KwikFit)

KwikFit servicepartner van Spijkstaal voor EV’s

KwikFit is de nieuwe servicepartner voor de lichte elektrische voertuigen (LEV) van Spijkstaal. De klanten van Spijkstaal kunnen bij meer dan honderd EV-gecertificeerde vestigingen van KwikFit terecht voor service. Dat melden beide bedrijven.

Al meer dan 80 jaar bouwt Spijkstaal elektrische voertuigen voor transport van goederen en personen. Na een faillissement in 2015 volgde een succesvolle doorstart. De LEV’s van Spijkstaal worden onder meer gebruikt door DHL, Jumbo, defensie en meerdere grote bouwbedrijven.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Spijkstaal en een nieuwe dimensie toe te voegen aan onze groeiende betrokkenheid bij de e-mobiliteitsmarkt”, aldus Pieter Bikker, directeur E-mobility bij KwikFit. “De LEV-voertuigen van Spijkstaal zijn niet alleen technologisch geavanceerd, maar dragen ook bij aan duurzame stadslogistiek.”

KwikFit wil zichzelf steeds meer profileren als servicepunt voor elektrische voertuigen (auto’sfietsen en andere elektrisch aangedreven voertuigen).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.