Nederland koopt massaal winterbanden

Nederland koopt massaal winterbanden

Door de eerste sneeuw en de aankondiging van sneeuwoverlast, is er topdrukte ontstaan bij KwikFit. Dit meldt de bandenketen.
Verkoopcijfers
Sinds afgelopen vrijdag staat de telefoon roodgloeiend in de vestigingen. De monteurs werken hard om aan de vraag naar winterbanden te kunnen voldoen. Ook de webshop van KwikFit heeft nog nooit zoveel bezoekers gehad als in de afgelopen 24 uur. Uit de verkoopcijfers van de afgelopen 24 uur van KwikFit blijkt nu dat met dit winterse weer de vraag naar winterbanden nog altijd twee keer zo groot is als de vraag naar de vierseizoenenband.
Bandenwissel
De meeste zakelijke rijders hebben al in oktober en november de winterbanden laten monteren en ook steeds meer particulieren maken tijdig een afspraak om de zomerbanden om te ruilen voor winterbanden. Toch is er ook nog een grote groep automobilisten die wacht tot de eerste sneeuwvlokken naar beneden komen alvorens zich te melden voor een bandenwissel.
“Wij doen er alles aan om al onze klanten zo snel mogelijk te helpen aan nieuwe banden,” aldus Martin Post, algemeen directeur van Kwik-Fit Nederland. “Sinds afgelopen vrijdag is het bij KwikFit ‘code blauw’, oftewel alle verloven zijn ingetrokken tot nader order.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.