Waeco AirCon Service start samenwerking met KwikFit

Waeco AirCon Service start samenwerking met KwikFit

Dometic KwikfitWaeco AirCon Service van Dometic Benelux BV gaat vanaf medio april de airco servicestations van alle 180 Nederlandse vestigingen van KwikFit onderhouden, repareren en waar nodig vervangen. Daarvoor zijn Dometic Benelux BV en KwikFit een partnerschap aangegaan.
Aircosystemen
Waeco AirCon Service gaat de KwikFit-werkplaatsen ondersteunen om de airco serviceapparatuur in goede conditie te houden. Het Kwikfit trainingscentrum in Harderwijk is al uitgerust met een aantal Waeco airconditioning servicestations voor de opleiding van de KwikFit monteurs.
Servicecontract
Met het servicecontract wil Waeco storingen voorkomen en dat bedrijven vaak niet op tijd kunnen worden geholpen. Bovendien zijn bij storingen vaak de onderhouds- of reparatiekosten hoger dan de kosten van reguliere service.
Dometic Benelux BV biedt servicecontracten met eventueel verlengde garantie. Hierdoor daalt de druk op de telefonische helpdesk, kunnen servicedienst worden ingepland voor de periodieke controle en wordt het onderhoud altijd op de gestelde datum worden uitgevoerd.
Het Dometic Benelux BV werkt naast haar eigen servicedienst ook samen met ATG en Cooldrive.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.