Winterbanden.nl breidt dealernetwerk uit

Winterbanden.nl breidt dealernetwerk uit

Winterbanden.nl heeft haar vorig jaar gelanceerde Selected Dealer Netwerk uitgebreid naar Bandenshop.nl/Velgenshop.nl, TyreCompany.nl, Velgen.eu, Banden.eu, Autobandencollectief.nl en Motorbandencollectief.nl.
Concurrentiepositie
“Vorig jaar is gebleken dat het Selected Dealer Netwerk ontzettend goed werkt voor zowel lokale bedrijven als Winterbanden.nl”, aldus Jorrick Weijers, eindverantwoordelijke voor de marketing bij Winterbanden.nl. “Lokale bedrijven doen de montages voor al onze webshops en hebben een unieke concurrentiepositie in hun regio. Op deze manier kunnen lokale bedrijven ook inspringen op de dalende offline markt.”
Alle montages
Het Selected Dealer Netwerk houdt in dat er per regio één zogenaamde Selected Dealer beschikbaar is die alle montages van alle bovengenoemde webshops doet tegen een vergoeding van 59 euro voor een complete set. Het voordeel voor de Selected Dealer is dat hij een unieke concurrentiepositie heeft omdat er geen andere montagevestigingen in de regio zijn. Verder profiteert de Selected Dealer van het inkoopvoordeel van de moederorganisatie.
Met de uitbreiding van het Selected Dealer Netwerk en de recente vernieuwingen van een aantal  websites zegt het bedrijf nu helemaal klaar te zijn voor de drukke winterperiode.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.