Winterbanden.nl komt met nieuwe website

Winterbanden.nl komt met nieuwe website

Winterbanden.nlOnline winterbanden aanbieder Winterbanden.nl heeft sinds maandag 6 oktober 2014 een nieuw gezicht gekregen. De frisse, splinternieuwe website verhoogd de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de website aanzienlijk. Daarnaast is Winterbanden.nl weer gestart met het unieke Selected Dealer Netwerk.
Omzetstijging
Volgens Winterbanden.nl was de onlinemarkt voor winterbanden het afgelopen winterseizoen teleurstellend. De omzetdaling bedroeg 17%. Toch was er bij Winterbanden.nl. sprake van een omzetstijging. Deze website heeft met de lancering van deze nieuwe site veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. “Onderzoek heeft uitgewezen dat dit aspect op de oude website een onvoldoende scoorde”, aldus Jorrick Weijers, eindverantwoordelijk voor de marketing bij Winterbanden.nl.
Selected Dealer Netwerk
Ook werd dit jaar weer het Selected Dealer Netwerk opgestart. Dit Netwerk zorgt ervoor dat er per regio één locatie beschikbaar is voor de montage van banden en/of velgen. Hiermee krijgt de aangewezen partner alle montages uit zijn gebied tegen een perfecte vergoeding van €59 per setwissel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.