Innoting wil dealernetwerk verder uitbreiden

Innoting wil dealernetwerk verder uitbreiden

Innoting BV wil haar “Selected Dealer Netwerk” uitbreiden tot een goede dekking in Nederland en België. Dit laat het bedrijf weten.

Montage
Met het Selected Dealer Netwerk beschikken regio’s elk over één locatie voor de levering en montage van online aangekochte producten. Dat werkt goed, aldus Innoting: ‘Vanwege het succes heeft meer dan 90% van de Selected Dealers de samenwerking verlengd. Inmiddels telt het netwerk ruim 70 montagelocaties.”
Innoting verwacht de groei van het aantal locaties door te zetten met al haar websites: Winterbanden.nl, BandenShop.nl, VelgenShop.nl, Banden.eu, Velgen.eu, Autobandencollectief.nl & Tyrecompany.nl.

Elke regio
Met de verbetering van de dekking in Nederland en België verwacht Innoting elke regio te voorzien van een Selected Dealer. Volgens Jorrick Weijers, verantwoordelijk voor de Marketing van Innoting, krijgen de partners een eigen online intranet omgeving voor hun administratie en het contact met consumenten. ‘r is een mogelijkheid voor de partners om zichzelf goed te profileren en hiermee verder te groeien.’

Klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.