Winterbanden.nl lanceert Selected Dealer Netwerk

Winterbanden.nl lanceert Selected Dealer Netwerk

Bricks & Clicks Winterbanden.nl heeft haar Selected Dealer Netwerk gelanceerd. Hiermee kiest Winterbanden.nl voor een betere samenwerking tussen lokale bedrijven en webshops.
Exclusief dealer
Met het Selected Dealer Netwerk is er per regio één locatie, ook wel Selected Dealer genoemd, beschikbaar. Deze krijgt alle montages uit zijn gebied tegen een vergoeding van 69 euro per setwissel. Als Selected Dealer Winterbanden.nl krijgt men een online omgeving om de bestaande klanten te beheren en jaarlijks opnieuw te kunnen behouden.
Vergoeding
Winterbanden.nl zegt nog de mogelijkheid te onderzoeken om een deel van de verkoopwaarde van de gemonteerde producten te vergoeden aan de Selected Dealer: “In totaal betreft het enorm veel voordelen om Selected Dealer te worden”, aldis initiatiefnemer Jorrick Weijers, eindverantwoordelijk voor de marketing bij Winterbanden.nl.
De online retailer van winterbanden is hiermee de Bricks & Clicks retailer geworden van Nederland en België.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Marcel

    Je moet €249 betalen om toegelaten te worden tot dit selected dealer netwerk.

  2. €249 is toch helemaal niet zo’n gekke prijs? Principe wijkt niet veel af van een franchiseconstructie… ook daar zit je vaak met aanloopkosten.

  3. Janeko

    Enkele dagen geleden aangemeld, reeds een goedkeuring binnen en het werkt tot zover prima. Eerste montage al aangemeld, ik kan tot nu niets geks zeggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.