Profile Tyrecenter opent eerste velgencenter

Profile Tyrecenter opent eerste velgencenter

Opening VelgencenterOp zaterdag 7 september vindt in Bilthoven aan de Leyenseweg 18 vanaf 9 uur de officiële opening plaats van het eerste Profile Tyrecenter Velgencenter.
Velgenshowroom
Ondernemer Ron van Hugten heeft een velgenshowroom van ruim 80 m2 gecreëerd met een breed gamma aan lichtmetalen velgen. De Bilthovense vestiging geldt bovendien als één van de zes officiële OZ Paddock stores in Nederland, waarvan Bandenportaal gisteren al melding maakte. “Maar dat is een onderdeel van ons nieuwe velgencenter”, aldus Profile Tyrecenter.
Nieuwe stap
De start van het Velgencenter concept is een vervolgstap op eerdere ontwikkelingen binnen de organisatie. Volgens Directeur Retail Commercie Ruben Arcos Schuurs, heeft Profile Tyrecenter de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de positionering als velgenspecialist: “De start van het Velgencenter concept is een nieuwe dimensie in ons velgenspecialisme. We willen de consument met dit concept nog meer naar onze vestiging trekken en de ruime keuze aan producten laten zien en voelen. We merken dat de consument de behoefte heeft velgen te zien, ondanks dat men zich op internet oriënteert en reeds veel informatie kan vergaren over het product”.
Komende periode zal Profile Tyrecenter meer Velgencenters gaan openen op diverse locaties in Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.