Van Klei lanceert OZ Paddockstore

Van Klei lanceert OZ Paddockstore

OZ PaddockstoreVan Klei’s Banden Import lanceert in Nederland het nieuwe concept OZ Paddockstore. OZ Paddockstore Bilthoven, Profile Tyrecenter Van Hugten is de eerste van de zes aangestelde stores die in Nederland van start gaan.
Velgenshowroom
De OZ Paddockstores zijn een shop in shop concept van OZ Italië, dat het concept heeft ontwikkeld in samenspraak met importeur Van Klei’s Banden Import. De OZ Paddockstore is een velgenshowroom met een uitgebreid assortiment OZ velgen. Er zijn één of meerdere medewerkers met OZ velgenkennis voor advisering van klanten en er zijn bij voorkeur één of meerdere demo auto’s op OZ wielen. “We merken dat de consument de behoefte heeft velgen te zien, ondanks dat men zich op internet oriënteert”, aldus Van Klei’s Banden Import.
Zes OZ Paddockstores
Er gaan nu zes OZ Paddockstores van start, naast Bilthoven nog in Surhuisterveen, Spijkenisse, Venlo, Zoeterwoude en Rijswijk. Vooruitlopend op de start heeft OZ Racing & Van Klei’s Banden Import het assortiment velgen verbreed en werd de gecombineerde online zoekmodule gelanceerd.
Van Klei’s Banden Import zegt op zoek te zijn naar nieuwe deelnemers aan het OZ Paddockstores concept.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.