Heuver verruimt openingstijden

Heuver verruimt openingstijden

Profile Tyrecenter Heuver, met 13 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland, verruimt zijn openingstijden voor de particuliere en zakelijke klanten.
Bereikbaarheid
Met ingang van week 43 zijn de vestigingen van 07.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur uur ’s avonds  geopend. Dit past in de visie van Profile Tyrecenter Heuver om op het gebied van service, diensten en bereikbaarheid de meest klantvriendelijke bandenspecialist en onderhoudspartner te zijn. Na een pilot in de Apeldoornse vestiging blijven nu alle filialen op werkdagen 12 uur per dag open. Zo hebben klanten meer flexibiliteit in het maken van afspraken, zo meldt het bedrijf: “Dat is voor hen de komende maanden tijdens de drukke afsprakenperiode voor de WinterbandenWisselWeken, al een groot voordeel. “
Pilot
Tijdens de pilot-fase bleken de particuliere én de zakelijke klanten van Profile Tyrecenter Heuver tevreden over de verruimde openingstijden. Als grootste van de franchisenemer in Profile Tyrecenter zegt Heuver hiermee een voortrekkersrol in te nemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.