Nieuwe marketing directeur Hankook Tire Europe

Nieuwe marketing directeur Hankook Tire Europe

Hankook Marketinhg DirectorHankook Tire Europa heeft per 1 juli 2015 Antal Takacs (46) aangesteld als marketing directeur. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese prijsstelling, de marketingstrategie het management van het distributiekanaal.
Naamsbekendheid
Met de aanstelling heeft Hankook de doelstelling haar pan-Europese marketingstrategie te optimaliseren en haar naamsbekendheid in heel Europa te versterken. Takacs heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automobiel- en bandenindustrie. Alvorens hij bij Hankook kwam was hij drie jaar werkzaam in de financiële sector als hoofd van marketing & sales support bij Alter Domus in Luxemburg.
Internationalisering
Volgens Tony Lee, vice president sales & marketing bij Hankook Tire Europe, is Takacs’ aanstelling belangrijk vanwege de toenemende internationalisering: “Het is in het bijzonder belangrijk onze pan-Europese processen tussen marketing, productmanagement en prijsstelling verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Met Antal Takacs hebben we een uitstekende kandidaat gevonden om onze projecten succesvol te implementeren.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.