Goodyear opnieuw ‘Top Employer Europe’

Goodyear opnieuw ‘Top Employer Europe’

Top EmployerVoor het vierde achtereenvolgende jaar is Goodyear Dunlop Tires Europe door het Top Employers Institute onderscheiden met de ‘Top Employer Europe’ Award. Deze organisatie certificeert bedrijven die ‘uitstekende werkomstandigheden voor hun werknemers creëren’.

10 Europese landen
Goodyear ontving de onderscheiding in tien Europese landen: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Slovenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zijn drie andere landen in de EMEA-regio – Turkije, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten – als ‘Top Employers’ gecertificeerd. Goodyear is één van de 64 ondernemingen die dit jaar de titel Top Employer Europe krijgen toebedeeld.

HR beleid
Het onderzoek richtte zich op belangrijke onderdelen van het HR-beleid om ondernemingen te selecteren die hiervoor gecertificeerd worden. Goodyear scoorde met name hoog op het gebied van talentstrategie, prestatiemanagement, carrièreplanning en training & ontwikkeling.
Volgens Els Martens, Goodyear’s HR Director Benelux onderstreept en beloont de onderscheiding de toewijding van het bedrijf in het bieden van een prettige werkomgeving: “Deze trekt zeer gemotiveerde, betrokken en vaardige medewerkers aan en behoudt deze.”

Het Top Employers Institute – met het hoofdkantoor in Nederland – erkent topwerkgevers wereldwijd sinds 1991.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.