Heuver start met Barkley landbouwbanden

Heuver start met Barkley landbouwbanden

BarkleyHeuver komt met het nieuwe merk Barkley op de Europese landbouwbandenmarkt. Hiervoor heeft de bandenhandelaar een exclusief contract gesloten.
Verbreding assortiment
Met de landbouwbanden van Barkley heeft Heuver Bandengroothandel een aantrekkelijke verbreding van zijn assortiment. Voorafgaand aan de opname in het assortiment heeft Heuver zorgvuldig testen uitgevoerd. Het merk valt op door een breed aanbod. Barkley zal vooral een belangrijke rol gaan spelen op de exportmarkten in Oost- en Zuid-Europa en in de Scandinavische landen.
Exclusief contract
“Wij zochten al enige tijd naar een nieuw merk landbouwbanden dat aanbod, kwaliteit en ‘value for money’ combineert. Met Barkley slaan we een goede slag”, aldus Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Vooral omdat we een exclusief contract voor Europa kregen. Onze focus zal liggen op de Oost- en Zuid-Europese markten en Scandinavië.”
Barkley heeft meer dan 40 maten in de 65, 70 en 85 serie. Heuver gaat dit aantal in enkele maanden uitbouwen naar rond de 70 versies, inclusief 80 en 90 serie banden.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.