Nieuwe directeur The Alwaysbemobile Company

Nieuwe directeur The Alwaysbemobile Company

Anthonie ZoomersAnthonie Zoomers is met ingang van 1 oktober benoemd tot algemeen directeur van The Alwaysbemobile Company, moederbedrijf van onder meer Profile Tyrecenter.
Internationale handel
Zoomers volgt Patrick Ledegang op die deze positie sinds augustus 2013 op interim basis vervulde in combinatie met zijn functie van financieel directeur. Zoomers heeft ervaring op het gebied van internationale handel, retail en franchise. Hiervóór was hij bij Agri Holding als CEO a.i. eindverantwoordelijk voor de franchiseformule Welkoop/Boerenbond (230 winkels).
Verder bouwen
Job van der Have, voorzitter van de Raad van Commissarissen van The Alwaysbemobile Company, geeft aan dat de nieuwe algemeen directeur een bouwer en verbinder is: “Samen met onze franchisenemers zal Anthonie verder bouwen aan een organisatie waarbinnen de zelfstandige ondernemers optimaal kunnen profiteren van sterke merken, ondersteunende faciliteiten en een krachtige inkooporganisatie.”
Patrick Ledegang blijft nog enkele maanden aan als financieel directeur om een zorgvuldige overdracht te waarborgen en de selectie van een nieuwe financieel directeur te begeleiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.