Michelin wint Tire Manufacturer of the Year award voor de zesde keer op rij
Foto: Michelin

Michelin wint Tire Manufacturer of the Year award voor de zesde keer op rij

Tijdens de Tire Technology Expo 2023 in Hannover heeft Michelin voor de zesde keer op rij de Tire Manufacturer of the Year award gewonnen. Het Franse bandenbedrijf heeft ook de Environmental Achievement of the Year – Tire Design award gewonnen voor de eerste twee op de weg toegestane banden die respectievelijk 45% en 58% duurzame materialen bevatten.

‘Michelin heeft opnieuw bewezen dat het bedrijf in staat is om innovaties te realiseren voor duurzame mobiliteit. In de afgelopen maanden heeft Michelin merkbare vooruitgang geboekt op het gebied van ‘airless’ technologie en de integratie van duurzame materialen en recycle technologieën.’ Michelin meldt in een persbericht dat het bedrijf als enige bedrijf zes keer op rij de prijs voor Manufacturer of the Year heeft gewonnen.

Daarnaast heeft Michelin ook de nieuwe Environmental Achievement of the Year – Tire Design award gewonnen voor de realisatie van de eerste toegestane banden voor personenauto’s en autobussen met respectievelijk 45 en 58 procent duurzame materialen, zonder nadelige gevolgen voor de milieuprestaties wereldwijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.