LeasePlan start samenwerking met Point S Nederland

LeasePlan start samenwerking met Point S Nederland

LeasePlan heeft Point S aangewezen als één van de bandenketens voor het leveren van zomer- en winterbanden. Dit meldt Point S.
De aanstelling volgt op een proefperiode van anderhalf jaar, waarin Point S naar eigen zeggen heeft aangetoond dat zij in staat is om aan de hoge kwaliteitseisen van LeasePlan Nederland te voldoen. “Vooral de kracht en flexibiliteit van Point S om in het winterseizoen de leaserijders van LeasePlan te voorzien van winterbanden, heeft LeasePlan doen besluiten om Point S te selecteren als één van haar voorkeurleveranciers”, aldus Anton Peters, procurement manager bij LeasePlan. “Wij realiseren ons dat Point S als Europese organisatie één van de weinige leveranciers is die in staat is onze groei in alle landen van Europa te ondersteunen.”
Maurits Bakker, Franchise Manager van Point S Nederland reageert trots te zijn op de samenwerking: “Wij zullen er met onze Point S partners alles aan doen om deze samenwerking tot een succes te maken.”
LeasePlan is marktleider in autoleasing met ruim 120.000 voertuigen in Nederland. Moedermaatschappij LeasePlan Corporation is actief in dertig landen en wereldmarktleider in operationele autoleasing.
Point S Nederland is onderdeel van Point S Europe. Met ruim 2.200 vestigingen in 23 landen in Europa is zij de grootste organisatie van onafhankelijke bandenspecialisten in Europa.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.