Aantal verkochte gebruikte winterbanden verdubbeld

Aantal verkochte gebruikte winterbanden verdubbeld

Winterbanden zijn populairder dan ooit. Dit meldt Tweedebands.nl op basis van de statistieken van gebruikte banden website Tweedebands.nl.
Het aantal verkochtte tweedehands winterbanden verdubbelde de laatste maanden van 2012 ten opzichte van 2011. Volgens Tweedebands.nl is ³veiligheid tijdens de winterperiode’ de belangrijkste reden om voor winterbanden te kiezen: “Maar de kosten hiervoor spelen een steeds belangrijkere rol”, aldus Yuri ooteboom, oprichter en eigenaar van de website. “Nog geen jaar geleden was het ondenkbaar dat de markt voor gebruikte banden potentieel zou hebben, maar de economische situatie heeft duidelijk verandering gebracht in het bestedingspatroon van mensen.”
Tweedebands.nl biedt kwalitatief goede gebruikte banden aan. Alle banden worden voordat ze online worden gezet gecontroleerd en beoordeeld. Ook kunnen ze in één van de zeven vestigingen gemonteerd worden. Hiermee lijkt te worden voldaan aan een snel groeiende vraag, volgens Nooteboom: ³Het is ongelooflijk hoeveel aanvragen wij in korte tijd krijgen van mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor nieuwe winterbanden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.