KwikFit Meppel ‘Beste KwikFit-vestiging’

KwikFit Meppel ‘Beste KwikFit-vestiging’

Kwik-Fit Top 10KwikFit Meppel is door de klanten uitgeroepen tot de ‘Beste KwikFit-vestiging’ van het land. Dit blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek onder ruim 78.000 klanten van 176 KwikFit-vestigingen.

Tevredenheid
Een bezoek aan een KwikFit-vestiging wordt namelijk gemiddeld met een 8,4 beoordeeld. Het meest blij zijn de klanten van KwikFit Meppel. De klanten van deze KwikFit-vestiging geven gemiddeld een 8,9 als gevraagd wordt naar hun tevredenheid en dat is de hoogste score van Nederland. Op de tweede plek staat de vestiging in Nijmegen met een 8,8 als gemiddeld klantcijfer en op de derde plek de vestiging in Hilversum, ook met gemiddeld een 8,8.

Stijging
Het landelijke gemiddelde klantcijfer voor alle KwikFit-vestigingen stijgt elk jaar consequent met een tiende punt van een 8 in 2012 naar een 8,4 in 2016. Hieruit blijkt dat de investeringen van KwikFit in kwaliteit succesvol zijn, zo stelt KwikFit. Het bedrijf werkt al jaren samen met TÜV Nederland om de kwaliteitseisen van de APK-keuring en onderhoudsbeurten te waarborgen. Tevens is KwikFit gecertificeerd door stichting Duurzaam Repareren als duurzaam autoservicebedrijf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.