Profile Car & Tyreservice Oosterhout ‘beste vestiging 2015’

Profile Car & Tyreservice Oosterhout ‘beste vestiging 2015’

Profile Oosterhout 2015Op donderdag 4 februari werd Profile Car & Tyreservice Oosterhout uitgeroepen tot ‘beste Profile vestiging in 2015’ volgens de consument.

Mening
De Oosterhoutse vestiging won deze prijs ook al in 2013 en 2014. Klanten worden doorlopend gevraagd om de mening over onder meer uitgevoerde werkzaamheden, service, uitstraling van de vestiging en prijs/kwaliteit verhouding. Op basis van 466 klantreviews in 2015 kwam de vestiging in Oosterhout op een gemiddelde van 9,4 uit en had daarmee  een kleine voorsprong op de vestigingen in respectievelijk Culemborg (9,3) en Weert (9,3).

Contact met de klant
Henri van Breugel, eigenaar van Profile Car & Tyreservice Oosterhout, is apetrots op deze uitkomst: “We proberen dagelijks scherp te zijn op het goede  en directe contact met de klant, onze producten en service en natuurlijk de werkzaamheden. Wij zijn alleen tevreden als de klant tevreden en blij is en denken bovendien altijd mee met onze klant. We willen niet dat de klant voor verrassingen komt te staan.”

Profile heeft in totaal 178 vestigingen in Nederland. Afgelopen jaar schreven vele tienduizenden mensen reviews over Profile vestigingen.

www.profile.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.