Profile ontvangt MVO+ certificering

Profile ontvangt MVO+ certificering

Profile Nederland is officieel Vaco MVO+ gecertificeerd. CEO Matthijs Verhaar en Manager Franchisenetwerk Ontwikkeling Niek Kraak namen het certificaat in ontvangst.

MVO aspecten
Met dit certificaat bewijzen de vestigingen van Profile dat zij voldoen aan een breed pakket eisen gerelateerd aan vakkennis, ervaring, werkplaatsuitrusting, veilig en gezond werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen, aldus CEO Matthijs Verhaar: “Onze ondernemers laten aan hun klanten zien dat MVO-aspecten als aanvulling op ‘Vaco Erkend’ echt aandacht krijgen bij de Profile-vestigingen Vaco MVO+ gecertificeerde bandenservicebedrijven zijn onder meer te herkennen aan het bijbehorende logo op de gevel en het certificaat. De certificering sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Certificering
De branchespecifieke certificering Vaco MVO+ is ontwikkeld door Vaco in nauwe samenwerking met leden. certificering bestaat uit punten die zijn geoptimaliseerd voor de banden- en wielenbranche. Een voorbeeld van een voorschrift binnen de certificering is de controle van de bandenspanning tijdens elk werkplaatsbezoek. De juiste bandenspanning vergroot de verkeersveiligheid en vermindert het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en bandenslijtage. De inspectie van het bandenspanning-controlesysteem (TPMS), indien aanwezig, maakt standaard onderdeel uit van elke werkorder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.