Kenteken overschrijven bij alle KwikFit vestigingen

Voor het overschrijven van het kenteken bij de verkoop van een tweedehands auto kunnen particulieren nu ook terecht bij een KwikFit vestiging.

Kentekenloket
KwikFit is daarvoor een samenwerking gestart met het Kentekenloket. In een periode van drie weken zijn alle 176 KwikFit-vestigingen door het Kentekenloket-promotieteam operationeel gemaakt. Wanneer auto’s (ook caravans, motoren en scooters) bij KwikFit op kenteken worden gezet kunnen deze autobezitters tevens gebruikmaken van extra diensten als een aankoopkeuring, kilometertellerstand-check, bandencontrole of KwikCheck.

Overschrijven kenteken
Martin Post, algemeen directeur van KwikFit Nederland zegt heel enthousiast te zijn over deze samenwerking met het Kentekenloket: “Onze klanten kunnen op deze manier bij hun eigen KwikFit terecht voor het overschrijven van een kenteken. Indien gewenst kunnen wij dan eerst de kilometerstand controleren of een KwikCheck laten uitvoeren, zodat we kunnen voorkomen dat onze klanten na de aankoop van een tweedehands auto voor vervelende verrassingen komen te staan.”

Dit bericht heeft één reactie

  1. Pieter

    KwikFit laat het kunnen overschrijven van een kenteken nergens op hun sites zien constateer ik op 17feb22.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.