Inter-Tyre haalt velgenmerk Mille Miglia weer naar Nederland

Inter-Tyre haalt velgenmerk Mille Miglia weer naar Nederland

Mille Miglia wheel2Na een paar jaar van afwezigheid komt het Italiaanse velgenmerk Mille Miglia weer naar Nederland. Importeur Inter-Tyre lanceert van dit merk een nieuw programma velgen.
Familiebedrijf
Begin jaren 60 rolden de eerste velgen van de band bij het Italiaanse familiebedrijf. Nu is Mille Miglia uitgegroeid tot een moderne, geheel vernieuwde organisatie die velgen met eigentijdse ontwerpen ontwikkelt en produceert. De basis van het huidige assortiment zijn 3 nieuwe modellen met de mogelijkheid bredere wielen met een verdiept wielhart op de achteras te plaatsen.
Productiecapaciteit
Om ook in de toekomst in het topsegment concurrerend te kunnen blijven is de productiecapaciteit vergroot. Volgens Inter-Tyre zijn er op het gebied van kwaliteit geen enkele concessies gedaan: “Klassieke Italiaanse vormgeving maar dan geproduceerd met de nieuwste technieken om de kwaliteit en duurzaamheid ook in de toekomst maximaal te garanderen.” De klassieke pijl en 1000 miglia tekst vormen nog steeds het klassieke logo deels verwijzend naar de wereldberoemde historische race met de start en finish in Brescia.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.