Starco van start in Zuid-Afrika

Starco van start in Zuid-Afrika

Starco is dit jaar van start gegaan in Zuid-Afrika. “We kijken al enige tijd naar de groeiende Zuidafrikaanse markt”, aldus Regional Director Bob Cooper. “We wilden geen nieuwe Afrikaanse onderneming uit het niets opzetten, maar zochten een partnerschap met een bestaande distributeur van wielen en banden, wiens positie in de markt een goede basis kan bieden voor de vestiging van Starco in Zuid-Afrika.”
In juli heeft dit geresulteerd in een overeenkomst tussen Starco met Mac&TireCity, een grote Zuidafrikaanse distributeur met drie distributiercentra. “Het assortiment van MTC kent een grote gelijkenis met dat van Starco”, aldus Cooper. “Bij beide ligt de focus op de industriele en landbouw aftermarket. Dit geeft de mogelijkheid om op basis van de Starco productiemethoden een ontwerp- en productiecapaciteit op te zetten voor de Zuid Afrikaanse markt.”
Het partnerschap geeft distributeur MTC toegang tot een breed assortiment Starco-producten en tot de expertise van de gehele Starco organisatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.