Wheelpartners nieuwe naam voor TSW Benelux

Wheelpartners nieuwe naam voor TSW Benelux

TSW Benelux, importeur van TSW lichtmetalen wielen voor de Benelux, krijgt een nieuwe naam; Wheelpartners.
Dit onthulde directeur Marcel Smeding tijdens een presentatie op woensdag 8 februari op stoomschip SS Rotterdam in Rotterdam. Reden voor de naamsverandering is de uitbreiding van het assortiment lichtmetalen wielen met nieuwe wielmerken. Zo is het bedrijf importeur geworden van de wielmerken Advanti Racing voor de Benelux en van CVR Wheels voor de Nederlandse markt. “Door deze uitbreiding is Wheelpartners nu totaalleverancier”, aldus Smeding. Wheelpartners neemt tevens een nieuw magazijn voor Europa in gebruik, dat isgevestigd in de regio Rotterdam.
Naar verwachting komt deze maand de nieuwe website van Wheelpartners klaar. Smeding: “Het wordt dan ook mogelijk om de wielen via de website te bestellen, met of zonder gemonteerde band.. Als de website klaar is, zal tevens de gebruikelijke papieren catalogus van de wielen vervallen.”
Wheelpartners gaat de wielen ook leveren met het nieuwe ESF systeem (Easy Fit System). Dit is een universeel systeem waarmee dezelfde wielen geschikt kunnen worden gemaakt voor verschillende wielsteken. Smeding is de uitvinder van dit systeem, waarover Bandenportaal al in november vorig jaar berichtte. ”Onderzoek heeft uitgewezen dat het wagenpark grofweg 12 verschillende steken telt voor zo’n 75 procent van het wagenpark. Dit brengt grote voorraden wielen met zich mee. Het ESF systeem betekent een versimpeling van de voorraad wielen met zich mee en een kleinere investering hierin.””

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Brooklyn wheels bv

    Er wordt geschreven “grofweg 12 verschillende wielsteken”maar het zijn er wel 27 !!!! Dus het is maar een deel dekkend in de auto markt, tevens is het universele aansluit systeem al jaren bekend vanuit USA.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.