Informatieavond WCC Software in Sliedrecht

Informatieavond WCC Software in Sliedrecht

WCC SoftwareOp 14 mei organiseert WCC Software in Sliedrecht een informatieavond over haar nieuwe ‘all-in-one’ WebCarConfig automotive softwarepakket.
Banden en wielen
WebCarConfig is een compleet verkooppakket voor de automotive branche, waarin ook het product- en voorraadaanbod van banden en wielen van alle leveranciers is gekoppeld aan voertuigen. Paul Smedts, directeur van WCC Software BV, signaleert een grote vraag: “Blijkbaar is er een grote vraag naar een All-in-One pakket. Momenteel moeten er teveel verschillende bronnen worden geraadpleegd om de juiste informatie te vergaren.’’
Verlagingsveren
Inmiddels worden ook verlagingveren en schokbrekers toegevoegd. Daarna zal het systeem verder worden uitgebreid met onder meer spoorverbreders, wielsloten, wielbouten, centreerringen, ventielen, sportuitlaten, stabilisatoren.
WebCarConfig is totaal onafhankelijk en Multi-brand. Het verkooppakket kan ingezet worden als webshop voor B2B en B2C, maar ook als baliepakket voor offertes en/of facturen.
Informatieavond
De informatieavond in Sliedrecht is bedoeld voor belangstellenden in het WebCarConfig automotive softwarepakket. De avond begint rond 19.30 uur. Aanmelden kan via de website www.wccsoftware.eu.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.