Hankook aanwezig op 66e IAA voor vrachtauto’s

Hankook aanwezig op 66e IAA voor vrachtauto’s

Hankook IAA 2016Dit jaar presenteert Hankook op de IAA Nutzfahrzeuge 2016 (22-29 augustus) in Hannover de nieuwe SmartTouring, een speciale band voor touringcars. Dit laat de bandenproducent weten.

Wereldprimeurs
De SmartTouring is één van de wereldpremeurs die Hankook op de beurs laat zien. Op de stand is ook de nieuwe uitbreiding van de moderne e-cube Blue-serie voor vrachtwagens te zien. Dit is een complete serie trailerbanden die wordt uitgebreid met profielen voor de stuuras en andere assen. Daarmee biedt men een complete oplossing met het rolweerstandslabel A voor alle asposities voor vrachtauto’s in het internationale wegtransport.

E-cube MAX
Bovendien heeft Hankook de series 45 en 50 uit de succesvolle e-cube MAX-bandenlijn ontwikkeld voor het gebruik op megavrachtauto’s. Daarmee kunnen wagenparkbeheerders de maximale inwendige laadhoogte van drie meter volledig benutten, zonder de wettelijk toegestane totale hoogte van vier meter te overschrijden. Ook deze nieuwe maten zijn op de stand te zien.

Hankook is op de 66e IAA voor vrachtwagens aanwezig in hal 14-15, stand A01. Buiten het beursgebouw presenteert het bedrijf in een aparte stand haar OE-partners MAN en Mercedes Benz Trucks.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.