Tyrenet en Hankook geven VIP-kaarten voor Europa League

Van Der Linden Groep Waddinxveen en Hyundai dealer Bartelen in Roosendaal hebben twee VIP-kaarten voor wedstrijden van de Europa League gewonnen. Dit laat de organisatie weten.
Actie
De VIP-kaarten konden worden gewonnen in een actie die Tyrenet samen met Hankook en haar Tyrenet grossiers heeft georganiseerd. De actie ging om Hankook banden in de Tyrenet Internet Catalogus (TIC), de online webshop van Tyrenet.
Bon van Gaalen van Tyrenet Nooteboom Gouda heeft de VIP kaarten overhandigd aan Eef Grootveld van Van Der Linden Groep Waddinxveen. Donderdag 20 februari hebben ze mogen genieten van de wedstrijd AZ-LASK. Van Der Linden is klant van Tyrenet Nooteboom. Gert-Jan van Riet van Tyrenet Midden-Zeeland heeft de VIP-kaarten overhandigd aan Hyundai dealer Bartelen. Deze klant gaat donderdag 27 februari genieten van de wedstrijd AJAX-GETAFE in de Arena in Amsterdam.
Tyrenet Internet Catalogus
De actie was een initiatief van Tyrenet in samenwerking met Hankook. Tyrenet organiseert vaker acties in de Tyrenet Internet Catalogus (TIC). Klanten kunnen een TIC Account aanvragen via de website van Tyrenet.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.