Hankook met hospitality unit bij DTM race in Zandvoort

Hankook met hospitality unit bij DTM race in Zandvoort

Hankook is van 15 t/m 17 juli aanwezig met een eigen hospitality unit voor klanten bij het DTM race weekend in Zandvoort. Dit laat de bandenproducent weten.

Hankook Ventus
De hospitality unit heeft een oppervlak van ruim 600 m2, inclusief de Hankook Brand World. Hier is een selectie van Hankook’s personenauto en SUV banden te zien.
2016 is het zesde jaar van de samenwerking tussen Hankook en de DTM. Het raceweekend in Zandvoort is het vijfde raceweekend van 2016. Het DTM kampioenschap wordt uitsluitend op Hankook Ventus racebanden gereden.

Hospitality unit
Hankook nodigt meer dan 300 klanten uit in de Hankook hospitality-unit voor het DTM raceweekend in Zandvoort. Hiervoor biedt de race in Zandvoort diverse mogelijkheden, aldus sales Director Hielke van der Scheer: “Voor ons is de DTM race in Zandvoort de perfecte mogelijkheid om Hankook als premium bandenfabrikant voor te stellen aan het Nederlandse publiek. Tevens biedt dit weekend ons de mogelijkheid om klanten vanuit de hele Benelux uit te nodigen.”

Ook nodigt Hankook Tire Netherlands 12 kinderen van Stichting van het Kind uit. Deze stichting komt op voor de 35.000 kinderen die in tehuizen wonen. Met een bezoek aan de DTM race in Zandvoort kan Hankook Tire Netherlands deze kinderen een bijzondere ervaring bieden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.